AV-partner Schmidts Radio A/S Logo

Velkommen til vores store udvalg inden for salg af AV-udstyr

Har du spørgsmål til salg af AV-udstyr eller brug for hjælp til at finde, hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Digital Skiltning ikon

Digital skiltning

Kirker og menighedshuse ikon

Kirker og menighedshuse

Konference og Møde ikon

Konference og møde

Motion og idræt ikon

Motion og idræt

Transportabelt lydanlæg ikon

Transportabelt lydanlæg

Butik ikon

Butik

Undervisning ikon

Undervisning

kontakt og spoergsmål ikon

Lü Play – Motion og Læring

Vi har solgt, leveret og monteret AV-udstyr til professionelle i mere end 80 år.

Det har sikret os en helt unik ekspertise på området, og vi er eksperter i at skræddersy den helt rette løsning til vores kunder. Vores mange år i branchen har budt på samtlige AV-opgaver og løsninger, derfor kan vi trække på et bredt spænd af erfaringer, der typisk kan mærkes i kroner og øre for vores kunder, fordi der ikke altid skal faktureres en masse timer brugt på at undersøge mulighederne for at løse opgaven.

Vi har samtidig lært at tilpasse os et kraftigt skiftende marked, hvor teknologi konstant opdateres og udvikles. Vores store faglige forståelse og kompetenceniveau kombineret med, at vi altid sørger for at holde os orienteret om nye tendenser i markedet, sikrer dig, at vi altid leverer den bedst mulige AV-løsning. Vores faglighed er samtidig dit kvalitetsstempel, og vi går ikke på kompromis med kvalificeret rådgivning, når vi skal drøfte mulighederne for at løfte opgaven. Når vi gør noget, så gør vi det ordentligt.

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.