fbpx
Billede af undervisning ikon fra Schmidts Radio A/S

Salg af AV-udstyr til undervisning

Vi tilbyder alt i AV-udstyr til undervisning. Unikke pakkeløsninger som dækker netop dit behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Projektor / storskærm

Vi kan levere lige præcis dét udstyr, du har behov for. Vi rådgiver dig også gerne om hvilket udstyr, du skal bruge, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal vælge. Der findes nemlig et hav af forskellige muligheder, og vi har mange års erfaring med at tilpasse og finde løsninger til vores kunder.
Hvis du har behov for at leje en projektor- eller storskærmløsning, kan du læse mere om vores udvalg her.

Interaktive digitale tavler

Gør undervisningen mere engagerende og interaktiv og få dit budskab spredt på en spændende og moderne måde. Interaktive digitale tavler giver dig en masse muligheder, som du kan bruge til at forbedre din undervisning. De keramiske tavler kan også anvendes med almindelige whiteboard tuscher, og du kan også få tavler, hvor du blot anvender fingeren til at skrive/styre med mens andre typer tavler anvender en digital pen.

S-stage foldescene klar til brug

Højttalere

Vi kan levere alt inden for lyd, hvad enten du skal bruge aktive højttalere – højttalere med indbygget forstærker som du bare skal tilslutte en strømkilde og et lydsignal. Eller passive højttalere, som skal tilsluttes en forstærker og en lydkilde. Vi kan også levere og montere indbygningshøjttalere, hvis du gerne vil have en diskret løsning. Uanset hvad du skal bruge, kan vi garantere dig, at du får en ordentlig lyd, og vi er eksperter i brugervenlige løsninger med nemme betjeningspaneler.  

Mobile lyd- og mikrofonanlæg

Det er rigtig smart med et mobilt lyd- og mikrofonanlæg. Et komplet og enkelt anlæg, der i mange tilfælde også har batterier indbygget, så det kan anvendes uden, at der er strøm i nærheden. Du kan let afspille musik og lyd fra en mikrofon, og hurtigt opsætte og nedpakke anlægget.

S-stage foldescene klar til brug

Vil du høre mere om de forskellige løsninger til de 4 ovennævnte kategorier?

kontakt Schmidts Radio A/S

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.