fbpx
Digital Skiltning ikon

Digital skiltning

Vil du købe digital Infoskærm, digital skiltning eller pylon skilte? Så kan vi hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til digital skiltning eller brug for hjælp til at finde, hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er digital skiltning?

Digital skiltning er dit budskab præsenteres på en skærm, hvor du hurtigt og enkelt kan skifte indholdet, uden at skulle stå med skilte, plakater eller andre tryksager.

Dit budskab bliver meget mere synligt, og det samme gør din forretning.

Du har samtidig mulighed for at vise både billed- og videomateriale, og du kan indstille indholdsvisningen efter bestemte tidsintervaller, så du f.eks. viser et bestemt budskab om formiddagen, og et andet og aftenen.

Digital skiltning kan laves som både indendørs- og udendørsløsninger, og kan også bygges ind i pyloner, som du kan se i eksemplet, vi har leveret til Odense Zoo.

Digital skiltning er meget mere end skærmen

Der findes utrolig mange forskellige løsninger på markedet, og nogle er mere brugervenlige end andre. En infoskærm er nemlig meget mere end blot en skærm.

Det er fordi, der skal et styresystem til at få indholdet fra computeren og over på selve skærmen. Alene den proces kan være mere eller mindre besværlig, alt efter hvilket styresystem, man vælger.

Det er også styresystemet der skal bruges, når man vælger i hvilke tidsintervaller noget givent indhold skal vises. Ønsker man at inddele skærmen i flere felter, så man f.eks. kan vise en video i bunden af skærmen, mens der skifter indhold i toppen, skal man også bruge styresystemet hertil.

Mulighederne er mange, og de fleste løsninger er, ulig vores, abonnementsbaserede, så man hver måned skal betale for at benytte sig af digital skiltning.

Billede af digital skiltning og schmidts radio firmabil ved Odense Zoo

Digital skiltning i udendørs pylon. Skræddersyet løsning. Udviklet, leveret, monteret og opsat af Schmidts Radio A/S

Billede af teknikere som monterer et digitalt skilt i egen pylon ved Odense Zoo

Medarbejdere hos Schmidts Radio som opsætter pylonen

Den bedste og billigste løsning i længden

Vi vælger altid den mest brugervenlige løsning til vores kunder, og vi opkræver ikke penge for abonnementsbaserede løsninger, men finder i stedet et brugervenligt styresystem, du får med i prisen.

Du kan betragte digital skiltning som en investering, der ikke alene er meget mere fleksibel og opsigtsvækkende end skilte og plakater, men som også vil give afkast efter en given periode.

Det er nemlig altid billigere at få produceret et skilt eller en plakat, men du skal bruge penge på nyt materiale, hver eneste gang du vil ændre på indholdet, og du skal også bruge meget tid på at opsætte, nedtage og udskifte gammelt materiale. Hver gang.

Det bliver derfor typisk billigere i længden at investere i digital skiltning, kombineret med at du får mulighed for at påvirke nuværende og fremtidige kunder på en helt unik måde, der kan mærkes i kroner og øre. 

Vi kan levere den løsning, der passer til dig

Vi anbefaler altid, at du får en uforpligtende samtale med en af vores AV-specialister, der kan rådgive dig om den bedste løsning til lige netop dit behov og budget.
Vi kan levere alt fra en lille skærm på væggen i butikken til en stor LED skærm, der fylder hele facaden.

Uanset hvilken løsning, du skal bruge, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Det kan også være, at en projektorbaseret løsning er den bedste til dig, så du f.eks. kan udskifte store og dyre bannere med en projektor. Der er et hav af forskellige muligheder til mange forskellige priser.

Så har du brug for en uforpligtende snak om dine muligheder for digital skiltning?

kontakt Schmidts Radio A/S

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.