AV-partner Schmidts Radio A/S Logo
Ikon Service

Service og Reparation af AV-udstyr

Vi leverer service og reparation udført af vores faguddannede personale på eget værksted eller fra vores egne servicevogne

Alle medarbejdere ved Schmidts Radio er faguddannede. Dette giver dig som kunde en sikkerhed for, at service og reparation af dit AV-udstyr altid udføres optimalt fra start til slut.

Hvilken serviceaftale har du brug for?

En serviceaftale, hvor vi gennemgår alt dit udstyr med fast interval, sikrer dig, at alt altid virker optimalt. Der er mange måder at lave en serviceaftale på, men vi laver oftest enten en samlet fast pris pr. år eller en løsning, hvor der kun betales for netto timepris og for det faktiske materiale forbrug. Sidstnævnte er faktisk altid den billigste løsning.

Installation/Reparation

Vi har eget værksted med speciale i professionelt udstyr. En reparation skal kun udføres hvis det er teknisk og økonomisk forsvarligt. Hvis det er billigere og hurtigere at udskifte udstyret, anbefaler vi naturligvis det. Vi mener at faguddannet personale med megen erfaring og den nødvendige tekniske dokumentation, samt alt det rigtige måleudstyr, er altafgørende for en ordentlig reparation.

Serviceaftale

Eftersyn og systematisk vedligehold kan minimere driftstop og uforudsete reparationer og dermed spare penge på længere sigt.

Uanset om service blot er rutinemæssig rengøring af luftfiltret i din projektor et par gange om året, eller det er en komplet gennemgang af alt dit AV-udstyr, påtager vi os gerne opgaven. Mange virksomheder og institutioner overlader de faste rutiner med vedligeholdelse til os, så kan de koncentrere sig om det, de er bedst til.

Billede af Stefan som arbejder

En Service og Reparation af AV-udstyr skal kun udføres, hvis det er teknisk og økonomisk forsvarligt.

    • Det første trin i en reparation er fejlsøgningen. Her er faglig erfaring, teknisk dokumentation og det rigtige måleudstyr en forudsætning.

 

    • Næste trin er at udskifte det, der er defekt, og det kræver mange gange et stort netværk, for at kunne skaffe reservedelene eller erstatninger herfor.

 

    • Sidste trin er montering af delene, og herefter skal udstyret justeres og afprøves.

 

Når alt er godkendt, er udstyret klar til brug igen.

Billede af Stefan som måler

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du behøver ikke at lave en serviceaftale for, at kunne få den rigtige service!
Du kan også lave en aftale, hvor du kun betaler, for det forbrug der er. 

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.