fbpx
Ikon Events

Udlejning af AV-udstyr til Events – med KLAR BESKED!

“Hvis du bare kan beskrive opgaven, så kan vi designe den tekniske løsning, og sørge for at den bliver afviklet i virkeligheden”

Vi er specialister i totalløsninger! Vores udgangspunkt er udlejning af AV-udstyr og med fokus på god taleforståelighed. Vi er vant til at tage samtlige faktorer i betragtning, og mener at spørgsmål samt alternative løsnings-forslag sikre en optimale løsning. Der er blevet planlagt og afviklet utallige små, mellemstore og store events, og vi har oparbejdet unik ekspertise på området.

Gennem årene har vi har opfundet og finpudset mange helt unikke processer, der sikrer dig, at du får den bedst mulige løsning til dit event. Vi forsøger naturligvis altid at anvende en løsning der allerede findes på vort lager – men bruger enhver mulighed for at skræddersy en helt speciel løsning til dig, hvis det er dét, der skal til for at løse opgaven.

sdr

Hvad kan du forvente, når du booker dit event hos os?

event 1

Du beskriver dit event, dine ønsker og krav samt et budget

event 2

Vi stiller spørgsmål, tager dialogerne og præsenterer de forskellige muligheder

event 6

Vi vælger sammen en løsning og afstemmer forventninger

event 3

Vi planlægger grundigt den tekniske afvikling af dit event

event 4

Vi tilpasser løbende, så løsningen passer til det reelle areal og antal deltagere

event 5

Vi afvikler dit event med rettidig omhu

 

 

Udlejning af AV-udstyr til event, med stort SR engagement, har ført til mangeårige samarbejder i hele landet!

 

 

 Vi tilstræber altid det gode samarbejde med vores kunder, og sørger for at sætte os grundigt ind i kundens behov. Det betyder, at vi lærer vores kunder godt at kende, og vores største succes er faste tilbagevendende kunder. Det betyder nemlig at vi kan sikre at selv de små detaljer forbedres til næste gang og at du som kunden ikke skal starte forfra hvert gang.

Det kan naturligvis være svært at estimere et forventet deltagerantal og dermed også det præcise areal, som kan har stor betydning for den rette AV-løsning. Derfor tilbyder vi altid at ned- eller opjustere løsningen, kort før for dit event.

Det giver også dig som kunde en ekstraordinær fleksibilitet, der til gengæld er nødvendig, hvis du skal have den optimale AV-løsning til dit event. Og det fortjener dit event naturligvis!

Vi har altid haft fokus på at tænke utraditionelt og bruge udstyret på andre måder. Vores kreativitet er standard og derfor er vores løsninger altid tilpasset det aktuelle behov!

Vores anbefaling er at du skal have en fast samarbejdsparter! – så du ikke skal starte forfra hver gang, men at vi sammen videreudvikler detaljerne gang for gang!  

 

Hvad siger vores kunder?

Lillebælt Halvmarathon

“Schmidts Radio har i mere end 12 år været leverandør af lyd og storskærme til Lillebælt Halvmarathon.
Det der virkelig betyder noget for os når vi arrangerer events er at tingene klapper, der er et “skud” – alt skal lykkedes den dag.
Her har der aldrig været slinger i valsen med det som Schmidts Radio har leveret.
Gennem alle årene har de også løst vores “skæve” forspørgsler og været med til at udvikle dem. Eks. en “power-knapper” til en interaktiv heppezone.”

Mads Stryhn

Løbsleder, Lillebælt Halvmarathon

Copenhagen Gran Fondo

“Det har været en super god oplevelse at arbejde sammen med Schmidts Radio ved de seneste to års Copenhagen Gran Fondo. Man kan mærke, at de er vant til at arbejde med store events. De tager ansvar og bidrager i høj grad til at højne rammerne omkring eventet til glæde for deltagere og tilskuere”

Jens Kasler

Danmarks Cykle Unions ansvarlige ved bl.a., Copenhagen Gran Fondo

PostNord Danmark Rundt

“For PostNord Danmark Rundt er Schmidts Radio meget mere end en leverandør. De er en stærk samarbejdspartner, der bidrager til den løbende udvikling af rammerne omkring løbet. Lyden og storskærme i vores start- og målbyer er essentielle ting, for at vi kan give vores tilskuere en god oplevelse. Til dette leverer Schmidts Radio et unikt produkt, der tilfører en ekstra værdi til Post Danmark Rundt, og dermed er med til at højne tilskueroplevelsen, som vi prioriterer meget højt”

Jesper Worre

Løbsdirektør, Post Nord Danmark Rundt

Ønsker du helt uforpligtende mere information eller et tilbud?

9 + 5 =

Har du brug for en uforpligtende snak om dit event?

kontakt Schmidts Radio A/S

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.