AV-partner Schmidts Radio A/S Logo
Ikon Events

Udlejning af AV-udstyr til Event

“Hvis du kan beskrive opgaven, så kan vi lave den tekniske løsning, der dækker dit behov”

Vi er specialister i totalløsninger og udlejning af av-udstyr til event. Vi er vant til at tage samtlige faktorer i betragtning, når vi arbejder med AV-løsninger til events. Der er blevet planlagt og afviklet utallige små, mellemstore og store events, og vi har oparbejdet unik ekspertise på området.

Gennem årene har vi har opfundet og finpudset den helt rette proces, der sikrer dig, at du får den bedst mulige AV-løsning til dit event. Der er også altid mulighed for at skræddersy en løsning til dig, hvis det er dét, der skal til for at løse opgaven.

sdr

Hvad kan du forvente, når du booker dit event hos os?

event 1

Du beskriver dit event
og det forventede areal og område

event 2

Vi stiller spørgsmål, og præsenterer de forskellige muligheder

event 6

Vi vælger sammen en løsning og afstemmer forventninger

event 3

Vi planlægger grundigt den tekniske afvikling af dit event

event 4

Vi tilpasser løbende, så løsningen passer til det reelle areal og antal deltagere

event 5

Vi afvikler dit event med rettidig omhu

Udlejning af AV-udstyr til event har ført til mangeårige samarbejder i hele landet

Vi tilstræber altid det gode samarbejde med vores kunder, og sørger for at sætte os grundigt ind i kundens behov. Det betyder, at vi lærer vores kunder godt at kende, og vi har mange tilbagevendende kunder, som vi har arbejdet med i flere år.

Det kan nemlig være svært at estimere et forventet deltagerantal og dermed også det præcise areal, som har stor betydning for den rette AV-løsning. Derfor kan vi altid ned- eller opjustere udstyret, når vi nærmer os datoen for dit event.

Det giver også dig som kunde en ekstraordinær fleksibilitet, der til gengæld er nødvendig, hvis du skal have den optimale AV-løsning til dit event. Og det fortjener dit event naturligvis!

Hvad siger vores kunder?

Lillebælt Halvmarathon

“Schmidts Radio har i mere end 12 år været leverandør af lyd og storskærme til Lillebælt Halvmarathon.
Det der virkelig betyder noget for os når vi arrangerer events er at tingene klapper, der er et “skud” – alt skal lykkedes den dag.
Her har der aldrig været slinger i valsen med det som Schmidts Radio har leveret.
Gennem alle årene har de også løst vores “skæve” forspørgsler og været med til at udvikle dem. Eks. en “power-knapper” til en interaktiv heppezone.”

Mads Stryhn

Løbsleder, Lillebælt Halvmarathon

Copenhagen Gran Fondo

“Det har været en super god oplevelse at arbejde sammen med Schmidts Radio ved de seneste to års Copenhagen Gran Fondo. Man kan mærke, at de er vant til at arbejde med store events. De tager ansvar og bidrager i høj grad til at højne rammerne omkring eventet til glæde for deltagere og tilskuere”

Jens Kasler

Danmarks Cykle Unions ansvarlige ved de to seneste års , Copenhagen Gran Fondo

Post Nord Danmark Rundt

“For Post Danmark Rundt er Schmidts Radio meget mere end en leverandør. De er en stærk samarbejdspartner, der bidrager til den løbende udvikling af rammerne omkring løbet. Lyden og storskærme i vores start- og målbyer er essentielle ting, for at vi kan give vores tilskuere en god oplevelse. Til dette leverer Schmidts Radio et unikt produkt, der tilfører en ekstra værdi til Post Danmark Rundt, og dermed er med til at højne tilskueroplevelsen, som vi prioriterer meget højt”

Jesper Worre

Løbsdirektør, Post Nord Danmark Rundt

Har du brug for en uforpligtende snak om dit event?

kontakt Schmidts Radio A/S

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.

Call Now ButtonRing os op, tryk her