fbpx
Udlejning af storskærme ikon

Udlejning af storskærme

Vi tilbyder udlejning af skærme i alt fra 19 til 260 tommer

Uanset hvad dit behov er, har vi en storskærm, der kan løse det. Vi har flere forskellige størrelser inden for vores udlejning af storskærme, og vi har storskærme til både indendørs og udendørs brug

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde, hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for, det virker

Den gode service er en selvfølge hos os, og vi sørger altid for, at din storskærm bliver korrekt opsat, og virker efter hensigten. Vi har mange års erfaring med opsætning og nedtagning af storskærme, og vi holder godt øje med markedet og udviklingen af teknologierne, så vi altid kan tilbyde den bedste løsning til dig. Når du bestiller en storskærm hos os, leverer vi alt fra HDMI stik til skærm. Kort sagt så sørger vi for det hele, så du bare skal koncentrere dig om indholdet, du vil vise på storskærmen.

Billede af Schmidts Radios storskærm på Strøjer samlingen, set bagfra

10kvm. storskærm set bagfra til arrangement på Strøjer samlingen

Billede af Schmidts Radios storskærm under opbygning på Strøjer samlingen, set forfra

10kvm. storskærmen er ved at blive samlet til arrangement på Strøjer Samlingen

Billede af Schmidts Radios storskærm lånt af TV2

#VMTV2 – Lærredløsning til fremvisning af VM håndbold fra TV2 Sport

Grundig rådgivning

Vi leverer ikke kun storskærme i høj kvalitet, med skarpe og farverige billeder, men også grundig rådgivning hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer til dig, og du kan altid få et uforpligtende tilbud hos os.

Grafik som illustrerer skarpheds forskel for storskærm

Vi sørger for at dit billede ALTID står skarpt, så du og alle får den bedste oplevelse

Udlejning af storskærme til udendørs brug

En LED skærm er den eneste rigtige løsning, hvis du skal bruge en skærm udendørs
Hvis du har behov for en storskærm til udendørs brug, er du nødt til at bruge en LED storskærm, da en projektor og et lærred ikke kan give dig et godt billede på grund af lyset udenfor. Vi kan levere en 8kvm, 10kvm eller en 19kvm storskærm, med et godt skarpt billede du kan se selv i dagslys udenfor. Alle vores udendørs storskærme er monteret på trailer, så opsætning og nedtagning tager mellem 15 og 30 minutter alt efter hvilken størrelse skærm, du skal bruge. Læs mere ved at klikke her

Udlejning af projektor og lærred

Du kan leje projektor og lærred, der passer lige præcis til dit behov
Vi tilbyder udlejning af både projektor og lærred, der er den helt rette løsning, hvis du skal afholde et møde, en konference, fremlæggelse for både mindre og større forsamlinger osv. Du kan leje lærreder i størrelserne fra 2 til 7,5 meter i bredden, så du er sikker på, hele forsamlingen kan se dit budskab. Vi anbefaler altid at bruge et lærred til en projektor frem for en bar, hvid væg, da et lærred sikrer dig den optimale billedkvalitet fra din projektor.

Billede af 19kvm storskærm til udlejning

Storskærm på trailer til udendørs brug

Billede af unik multiskærm løsning

Mulig multibilledeløsning. Projektorfremvisning på flere lærreder

Vi udlejer 2 typer af set ups med projektor og lærred:

Bagprojektering

Hvor projektoren placeres bagved lærredet, og viser billedet igennem lærredet. På den måde får du skjult dit projektorudstyr, og du har mulighed for at stå foran lærredet og pege osv. uden at du blokerer projekteringen. Billedet er skarpt, og dit set up bliver utrolig stilrent, idet dit udstyr er gemt væk bag lærredet. Der skal dog være en vis afstand fra projektoren til lærredet, så det kræver, du har noget plads bagved lærredet.

Frontprojektering

Her er projektoren placeret foran lærredet, og projekterer billedet direkte hen på lærredet. Billedkvaliteten er i realiteten præcis den samme som ved bagprojektering, men da du ikke taber nogen lyseffekt, som du gør når et billede skal projekteres igennem et lærred, virker billedet en anelse skarpere pga. lyset. Derudover kan du have projektoren stående på gulvet, på et bord eller placeret i loftet, og du kan have projektoren placeret langt væk fra lærredet eller tæt på alt efter behov.

Fælles for begge løsninger er…

…at udstyret er let at betjene, og vi sørger for både opsætning og nedtagning af alt udstyret. Vi har i mange år brugt sloganet rettidig omhu, hvilket vil sige, at vi sikrer os, at udstyret er sat op og virker i god tid, så du ikke skal tænke på dette men i stede kan fokusere på indholdet og afviklingen af dit arrangement, møde eller lignende.

Billede af bagbelyst projektorlærred i vissenbjerg hallen

Opsætning af bagprojekteret storskærm til arrangement i Vissenbjerg Hallen med scene og lys.

Billede af to bagbelyste projektorlærreder i vissenbjerg hallen

Arrangement i Vissenbjerg Hallen vist med scene, lys, lyd og opdækning nedeforan.

Har du brug for at vide mere inden for udlejning af storskærme?

kontakt Schmidts Radio A/S

Ovenstående pakker kan udvides med teknisk bistand under mødet, mere udstyr eller andet udstyr. Vi tilpasser gerne en løsning, der passer lige præcis til dig.

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.