Vi vil rigtig gerne dele vores værdier med dig

Vores værdier bygger på 80 års erfaring, det forpligter! Derfor kan vi garantere dig, at vi finder en løsning, der passer til lige præcis dig. Samtidig sørger vi for at have det store overblik på alle tænkelige tidspunkter, så du trygt kan overlade opgavens fulde omfang til os. 

Det gør sig gældende lige meget hvilken type AV-udstyr, du har behov for. 

Rettidig Omhu

Vi leverer altid til den aftalte tid og som regel også lidt før, så du undgår unødig stress. Vi har stor erfaring med planlægning og leveringstid, og vi er kompromisløse både med hensyn til levering og kvalitet.

Engagement

Vi leverer den komplette løsning til dig, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi er heller ikke blevet mindre engageret i opgaveløsning de forgangne 80 år, tværtimod.

Falighed

Vores store tekniske indsigt og innovative tilgang sikrer dig, at du altid får den optimale løsning. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores faglighed, som vi har opbygget gennem mange år.

Vores Værdier

Uanset om det er udlejning, salg eller service af alt inden for AV-udstyr, vi har med at gøre, arbejder vi altid ud fra vores værdisæt.

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.