Leasing

ikano bank

Schmidts Radio tilbyder fordelagtige leasingaftaler igennem Ikano Leasing*

Vi er Ikano Leasing Partner. Derfor kan vi formidle leasingaftaler til virksomheder og foreninger med CVR nummer. Dette gør det nemmere at få finansieret AV-udstyr til en fornuftig pris. Schmidts Radio kan som partner få en forhåndsgodkendelse af kunden.

Det synes indlysende at det er bedst at eje og have betalt sine ting. Men er det nu også altid den bedste løsning? Udviklingen på AV-området går rivende stærkt. Nye produkter kommer til, med bedre og smartere måder at gøre tingene på – Og ens udstyr skal følge med tiden og være kompatibelt med andet udstyr. Leasing gør det muligt altid at være opdateret på AV-udstyret!

Med en leasingaftale fra Ikano leasing kan man få sit udstyr finansieret. Leasingudgiften til AV-udstyret bliver en driftsudgift med fast månedlig betaling i regnskabet.
Når man har brug for at få opdateret sit udstyr eller købe nyt udstyr, kan man få refinansieret sin leasingaftale – enkelt og ligetil. Ved udløb af leasingkontrakten og betaling af sidste måneds “leje”, vil anlægget være kundens ejendom.

Det kan også være at du står i den situation at du mangler lidt i budgettet for at får den helt optimale fremtidssikrede AV-løsning og derfor vælger at lease for resten af beløbet. Der er mulighed for individuelt tilpassede finansieringsløsninger.

Hvis du vil vide mere, så spørg endelig vores AV-konsulenter når du snakker projekt/opgave.

*Kræver godkendelse hos Ikano Leasing