Ledige Job

Ledige Job

Schmidts Radio A/S har stadig vækst og derfor travlt – så derfor søger vi forsat kvalificerede kollegaer til følgende  ledige job:

FREELANCE AV-tekniker til Udlejning

Hvis du kan løse opgaven som “AV-tekniker til Udlejning” men ikke ønsker fastansættelse – men gerne vil arbejde med opgaverne som freelance tekniker – hører vi meget gerne fra dig. Vi søger pt. efter 2-3 kollegaer som selvstændigt kan løse udlejningsopgaver. Send en mail men en kort ansøgning med relevante oplysninger og et CV – til job(a)SRO.dk

AV-tekniker til Udlejning

Afvikling af events i hele landet.

Jobbet:

Efter den nødvendige introduktion til jobbet, virksomheden og kunderne bliver du ansvarlig for egne Udlejnings-opgaver/events. Det betyder, at du får ansvaret for planlægning og gennemførelsen af en lang række af udlejnings-projekter, udendørs såvel som indendørs, alene såvel som i team og store som små. Det handler om både lyd- og billedsiden. I sommerhalvåret er det mest til events som sports- og motions-arrangementer, dyrskuer. I  vinterhalvåret er det mest udstillinger, konferencer, møder o.l.. Du vil til dels blive involveret i rådgivning af events-afvikling, men især i opstilling, betjening og nedtagning af AV-udstyr. Som teknik-ansvarlig til events er opgaverne, tilsyn med anlægget i løbet af events, fejlfinding og fejlretning, nytænkning og ”brandslukning” hvis noget ikke går som forventet.

Arbejdspladsen, hvad enten det er i Vissenbjerg eller ude i landet, er som oftest yderst hektisk, og der kan være mange bolde i luften det meste af tiden, så et godt overblik, god planlægning og stort engagement er en nødvendighed.

En del af opgaverne foregår inden for almindelig arbejdstid, men mange foregår også om aftenen og i weekender. I vinterhalvåret, hvor aktiviteten i dit område er mindre, deltager du i virksomhedens andre aktiviteter, herunder montage af AV-udstyr. Man hjælper, som en selvfølge, hinanden på tværs af ansvar og kompetencer.

Kvalifikationer:

Du har erfaring med udlejning af professionelt AV-udstyr og har sikkert en uddannelse som eventtekniker eller inden for elektronik/elektriker af en art. Praktisk erfaring med afvikling af lignende arrangementer vil afgjort være en fordel. Du er lidt af en robust 1000-kunstner, der brænder for at levere professionelle og kvalitetsbetonede løsninger til kunderne og nyder det i fulde drag, når det hele spiller, fordi du leverer varen. Som person er du selvstændig, struktureret, har overblik og et stort drive og engagement. Du er serviceminded og god til kundekontakten, også når det er hektisk, og der er stramme tidsrammer. Du bevarer tilsyneladende roen, ligesom anden, der ser sådan ud, selvom fødderne padler vildt under overfladen. Hvis du har truckcertifikat og BE-kørekort, er det ligeledes en fordel.

Du tilbydes:

Et meget selvstændigt job i en mindre, men meget professionel virksomhed, hvor kunden og dennes behov altid kommer i første række. Meget engagerede, motiverede og hjælpsomme kolleger med et højt fagligt niveau. En virksomhed i stadig udvikling, teknisk som forretningsmæssigt. Gage- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Al henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Er du den rette til opgaven – så send en ansøgning med relevante oplysninger og et CV – til job(a)SRO.dk

 

AV-tekniker til Service og Montering

I hele landet – men primært Fyn/Sønderjylland.

Jobbet:
Efter den nødvendige introduktion til jobbet, virksomheden og kunderne bliver du ansvarlig for egne opgaver. Det betyder, at du får ansvaret for del-planlægning og gennemførelsen af en lang række af projekter, montering såvel som service, alene såvel som i team. Det handler om både lyd- og billedsiden. Som opgave ansvarlig står du med fejlfinding og fejlretning, nytænkning og evt. ”brandslukning” hvis noget ikke går som forventet.
Arbejdspladsen, hvad enten det er i Vissenbjerg eller ude i landet, er til tider yderst hektisk, og der kan være mange bolde i luften det meste af tiden, så et godt overblik, god planlægning og stort engagement er en nødvendighed.
En del af opgaverne foregår inden for almindelig arbejdstid, men nogle foregår også om aftenen og sjældent i weekender. I Sommer-halvåret, hvor aktiviteten i dit arbejdsområde kan være svingede, deltager du i virksomhedens andre aktiviteter, herunder Udlejning af AV-udstyr. Man hjælper, som en selvfølge, hinanden på tværs af ansvar og kompetencer.

Kvalifikationer:
Du har erfaring med montering og service af professionelt AV-udstyr og har sikkert en uddannelse inden for elektronik/elektriker af en art. Praktisk erfaring fra lignende jobs vil afgjort være en fordel. Du er lidt af en robust 1000-kunstner, der brænder for at levere professionelle og kvalitetsbetonede løsninger til kunderne og nyder det i fulde drag, når det hele spiller, fordi du leverer varen. Som person er du selvstændig, struktureret, har overblik og et stort drive og engagement. Du er serviceminded og god til kundekontakten, også når det er hektisk, og der er stramme tidsrammer. Du bevarer tilsyneladende roen, ligesom anden, der ser sådan ud, selvom fødderne padler vildt under overfladen. Hvis du har truckcertifikat og BE-kørekort, er det ligeledes en fordel.

Du tilbydes:
Et meget selvstændigt job i en mindre, men meget professionel virksomhed, hvor kunden og dennes behov altid kommer i første række. Meget engagerede, motiverede og hjælpsomme kolleger med et højt fagligt niveau. En virksomhed i stadig udvikling, teknisk som forretningsmæssigt. Gage- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. Al henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Er du den rette til opgaven – så send en ansøgning med relevante oplysninger og et CV – til job(a)SRO.dk

 

Hvis du har andre kvalifikationer – end dem vi søger ovenfor ??

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV til job(a)SRO.dk