Schmidts Radio siden 1937

Schmidts Radio siden 1937

firmabil fra ca 1937
Schmidts Radio siden 1937 – firmabil fra “gamle dage”. Bemærk højttaleren på taget!

Schmidts Radio siden 1937 er historien om en virksomhed der altid har været med – lige siden elektronikken blev opfundet! Schmidts Radio er startet i 1937 af Johannes Schmidt. Dengang med elektronik som i tv-serien “Krønikken”. Målet var udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Fokus blev dog efterhånden mere og mere rettet mod radiokommunikation og derfor stiftede sønnen Peter Schmidt i 1967 sit eget firma “Fyns Højttaler Udlejning”.

 

Veteranbil anno 2017
Schmidts Radio veteranbil anno 2017!

Da Johannes Schmidt i 1972 solgte dele af virksomheden til Storno blev navnet Schmidts Radio tilovers. Peter Schmidt tilføjede det derfor til Fyns Højttaler Udlejning og hans firma kom til at vise vejen indenfor professionel lyd- og billedeudstyr frem til det nye årtusind. Alle årene har været præget af konstante fornyelser, opfindelser og forbedringer indenfor alle vores tekniske arbejdsområder. Virksomheden har altid fulgt med tiden og udviklingen. Derfor ved vi hvad der rører sig lige nu og noget af det producenterne har i støbeskeen.

 

Schmidts Radio logo
Schmidts Radio logo anno 2005

I 2002 flyttede virksomheden, i forbindelse med at Lars Moeslund Nielsen overtager, til Magtenbøllevej 140 ved Vissenbjerg. Schmidts Radio ligger her i dejlige naturskønne omgivelser med gode tilkørselsforhold og kun et par kilometer uhindret adgang til Motorvej E20 afkørsel nr. 53 og 54. Her råder vi over ca. 1000 m² med mødeloklaer, showroom, kontorer, værksted og lager.

Pr. 1. januar 2009 er vi blevet et A/S – for at stå stærkere og sikre fremtidens udvikling indenfor udlejning, salg og service af professionelt lyd- og billedløsninger!

Schmidts Radio A/S logo
Schmidts Radio A/S logo anno 2017

I 2017 kan vi gøre status over de første 80 år – det har været en lang og udfordrende tur – men vi stå i dag stærkt rustet til at byde fremtiden hjerteligt velkommen. Du inviteres hermed til at deltage på turen til fremtiden……