fbpx

Om Schmidts Radio

Vi har mange år på bagen. Faktisk så mange år at hvis du sidder og ser tv-serien, Krøniken, så får du et godt billede af hvilke elektroniske apparater, Johannes Schmidt i sin tid gik og rodede med. Det var nemlig Johannes Schmidt, der i 1937 fokuserede på udvikling, produktion og reparation af alle former for elektronik. Han havde naturligvis en firmabil ved sin side, som du kan se på billedet. Aktiviteterne og interessen endte med at blive den spæde start for Schmidts Radio.

Vores know how startede i 1937

For trods den brede interesse for elektronikken og de forskellige apparater blev det hurtigt radiokommunikation, der kom i fokus og vandt frem. Derfor valgte Johannes søn, Peter Schmidt, at stifte virksomheden Fyns Højttaler Udlejning i 1967. Og da Johannes Schmidt i 1972 solgte dele af sin forretning til virksomheden Storno, blev navnet Schmidts Radio pludselig til overs. Sønnen, Peter Schmidt, valgte derfor at tilføje navnet til sit firma, Fyns Højttaler Udlejning, og virksomheden kom derefter til at vise vejen for professionelt lyd- og billedeudstyr frem til det nye årtusinde.

Billede af den første Schmidts Radio bil

Den første firmabil med noget så moderne som en højttaler på taget

Billede af schmidts radios nyeste retro bil

Firmabilerne har, ligesom resten af virksomheden, fulgt med tiden. Som du kan se, er det et par dage siden, denne bil kørte for firmaet.

Udvikling og innovation

Virksomhedens udvikling, frem til dét vi i dag kender som Schmidts Radio, har været præget af konstante fornyelser, opfindelser og forbedringer inden for alle tekniske arbejdsområder. 

Schmidts Radio har altid fulgt med både tiden og udviklingen, og står forrest til at levere innovative løsninger. Udviklingen er en del af virksomhedens DNA, og vi ved derfor altid, hvad der rører sig på markedet. Vi holder os også godt orienteret om, hvad producenterne har i støbeskeen.

Årtusindeskiftet

Schmidts Radio skiftede hænder i 2002, da Lars Moeslund Nielsen overtog firmaet, og i den forbindelse flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Magtenbøllevej 140, 5492 Vissenbjerg.  Her er virksomheden faldet godt til i smukke naturskønne omgivelser, og med kun et par kilometer til nærmeste motorvejstilkørsel, der leder direkte til E20.

Ingen opgave er for stor

De første 80 år af vores levetid har været en lang og udfordrende rejse, men har samtidig sikret os en omstillingsparat DNA, der har rustet os til at stå stærkt og byde fremtiden hjertelig velkommen. Vi er blevet en moderne virksomhed med en masse års erfaring i rygsækken. Det betyder for vores kunder, at vi kan løfte samtlige opgaver, de byder os, for vi har som regel klaret en lignende opgave tidligere, og er blevet dén erfaring rigere. Det kan også mærkes i kroner og øre for vores kunder, når vi trækker på vores mangeårige erfaring, fordi der ikke altid skal faktureres en masse timer brugt på at undersøge mulighederne for at løse opgaven. 
Samtidig har vi fået oparbejdet en fleksibilitet i vores arbejde, der gør, at intet arrangement er for stort eller for lille til os. Vi kan løse samtlige AV opgaver, og har alt fra en totalløsning til Folkemødet på Bornholm til et sæt nye højttalere og en forstærker til et forsamlingshus på cv’et.  

Schmidts Radio anno 2018

Vi befinder os godt i Vissenbjerg, og råder i dag over ca. 1000 m2 mødelokaler, showroom, kontorfaciliteter, værksted og lager. I dag er vi også et A/S selskab, da virksomheden pr. 1. januar 2009 blev omdannet for at stå stærkere og sikre fremtidens udvikling inden for udlejningsalg og service af professionelt lyd- og billedløsninger. Vi husker dog fortsat vores rødder, og holder fast i en kontinuerlig udvikling af virksomheden. I 2005 var det eksempelvis vores logo, der stod for tur:

Velkommen til Schmidts Radio A/S

Vi håber, du vil deltage i vores videre rejse mod fremtiden. 

Billede af Lars Moeslund Nielsen signatur
Billede af Lars Moeslund Nielsen Schmidts Radio

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.