fbpx

Vi vil rigtig gerne dele vores værdier med dig

Vores værdier bygger på erfaringer siden 1937, en faglig baggrund indenfor elektronik og et stærkt ønske om altid at overholde aftaler.

Derfor kan vi garantere dig, at vi finder en løsning, der passer til lige præcis dig. Samtidig sørger vi for at have det store overblik på alle tænkelige tidspunkter, så du trygt kan overlade opgavens fulde omfang til os. 

Det gør sig gældende lige meget hvilken type AV-udstyr eller løsninger, du har behov for. 

Billede af en mikrofon og en mixer close up

Rettidig Omhu

Vi leverer altid til den aftalte tid og som regel også lidt før, så du undgår unødig stress. Vi har stor erfaring med planlægning og leveringstid, og vi er kompromisløse både med hensyn til levering og kvalitet.

Billede af mand som kigger på en opslagstavle

Engagement

Vi leverer den komplette løsning til dig, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi er heller ikke blevet mindre engageret i opgaveløsning de forgangne 80 år, tværtimod.

Billede af mand ved tastaturet

Faglighed

Vores store tekniske indsigt og innovative tilgang sikrer dig, at du altid får den optimale løsning. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores faglighed, som vi har opbygget gennem mange år.

Vores Værdier

Uanset om det er udlejning, salg eller service af alt inden for AV-udstyr, vi har med at gøre, arbejder vi altid ud fra vores værdisæt.

Kontakt os

info@sro.dk
Tlf. 70 225 265
Vagt tlf. 70 225 360

 

Facebook

Følg os på Facebook
og se seneste nyt

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.