Bose L1 serie

Komplet lydanlæg til livemusik – BOSE L1 Serie – er rigtig god lyd på den helt enkle måde!

Bose L1 serie er det optimale valg for musiker og andre der har brug for et godt lydanlæg opsat og klar på gangske få minutter.

guitarAt være udøvende musiker og kunstner er ikke kun glæden ved at spille og optræde for sit publikum. Det er også en masse slæb og slid med tunge højttalere, mixerpult, kabler og effekter. Der bruges lang tid på at stille anlæg op og indstille lyden, så den passer til spillestedet.

Hvis du er træt af at slæbe, og synes du bruger for mange kræfter på at finde den rigtige livelyd, så er Boses L1 serie lige noget for dig!

L1 serien vejer lidt, det er nem at stille op og pakke ned, der er intet virvar af kabel, og det giver ensartet lyd 180 grader rundt på spillestedet takket være Bose’s patenterede Spatial Dispersion højttalersystem.

L1 seriens mindste løsning er L1 Compact, der kan lyddække op til 100 publikummer. Dette anlæg er ideelt til solister/vokalister samt duoer. Også talere, performere og dj’s vil have stort udbytte af anlægget, der kun vejer 13,3 kg, og som kan sættes op og pakkes ned på et minut! Lyden indstilles hurtigt med de indbyggede ToneMatch forudindstillinger. Så enkelt og ligetil kan det gøres!

De største anlæg kan spille for op til 500 publikummer, og det har ekstra saft og kraft med B2 basmodulet, og det giver flere muligheder med ToneMatch mixeren, 4 kanaler og effekter i studiekvalitet. ToneMatch har over 100 forudindstillinger, så man er sikker på altid at kunne finde den perfekte lyd.

Et anlæg fra Bose L1 serien kan også være en mulighed, hvis I mangler et velfungerende anlæg med god lyd og enkel betjening i jeres skole, gymnasium eller kulturhus.
Hvis du vil vide mere om Bose L1 seriens mange muligheder eller tjekke de tekniske data – så klik her Bose L1.

 

L1 serien vejer lidt, er nem at stille op og pakke ned, intet kabelhelvede og giver ensartet lyd 180 grader rundt på spillestedet takket være det Bose patenterede Spatial Dispersion højttalersystem.

L1 seriens mindste løsning, L1 Compact, kan lyddække op til 100 publikummer. Dette anlæg er ideelt til solister/vokalister samt duoer. Også talere, performere og dj’s vil have stort udbytte af anlægget som kun vejer 13,3 kg og som kan sættes op og pakkes ned på et minut! Lyden indstilles hurtigt med de indbyggede ToneMatch forudindstillinger. Så enkelt og ligetil kan det gøres!

Bose ToneMatch mixerDe største anlæg kan spille for op til mindst 500 publikummer, har ekstra saft og kraft med B2 basmodulet og giver flere muligheder med ToneMatch mixeren, 4 kanaler og effekter i studiekvalitet. ToneMatch har over 100 forudindstillinger så man er sikker på altid at kunne finde den perfekte lyd.

 

Der er mange muligheder – vi har vist nogle af den på vores onlineshop

 

Har du brug for en demo eller en snak om mulighederne??

– så er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling tlf. 70 225 265 / info@SRO.dk

 

 

 

Et anlæg fra Bose L1 serien kan også være en mulighed hvis I mangler et vellydende anlæg med enkel betjening i jeres skole, gymnasium eller kulturhus.
Hvis du vil vide mere om Bose L1 seriens mange muligheder, tjekke de tekniske data – så klik her Bose L1.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores kyndige fagfolk for yderligere oplysninger, råd og vejledning på 70 22 52 65.

 

Hvis du kun skal bruge et PA-anlæg få gange om året kan det måske bedre betale sig for dig at leje dit Bose L1 anlæg? Ring og hør nærmere om dine muligheder.

 

 

 

ScBose Pro Partnerhmidts Radio er Bose pro partner og autoriseret Bose forhandler. Det er din garanti for kyndig vejledning og originale Bose produkter.41rAhnA8aeL