Digital Skiltning

Digital Skiltning (digital sinage) er fortsat i kraftig vækst

Det er meget hurtige og enkle at skifte indhold med Digital skiltning – især i forhold til trykte plakater/information – men der er også mulighed for visning af reklame-/produktvideoer, live opdateringer af f.eks. nyheder RRS feed og naturligvis utallige muligheder for de grafiske effekter!

Men for at udgå de nogle af faldgrupperne anbefaler vi at du læser dette og evt. får en uforpligtende snak med en AV-konsulent!

Digital sinage
Digital skiltning med fladskærm
  • Visning via projektor: kan lavet et stort billede for relativt få penge – men skal have skiftet lampe (hvis det da ikke er en model med LED/LASER lampe) og er meget følsom overfor omgivelses-lys!
  • Visning på en fladskærm: vælg altid en public display skærm (12/7 – 16/7 / – 24/7) er er beregnet til at være tændt i mange timer hver dag! Hvis der er direkte dagslys anbefales ligeledes en model med ekstra meget lysstyrke. Fra primo 2017 kan de leveres med hele 5000 nits!
  • Indholdet på skærmen skal styres – en gammel PC med f.eks. “powerpoint” kan gøre det……men gør det ikke stabilt! Vi anbefaler en rigtig CMS løsning (og anbefaler helt klar Onelan – uden faste udgifter)

 

Keep-It-Simple – med digital skiltning!

Mulighederne er næsten uendelige – men en god stabil løsning kan være svær at finde i den store jungle af produkter – som alle lover det hele. Afvikling af indhold kan jo bare klares fra en almindelig PC med f.eks. “powerpoint” – men med en ægte infoskærm boks opnås stabilitet og kan alt styres!

  • Styring via Netværks/www
  • Brugerstyring (så kan “kantinemutter” f.eks. kun styre nogle enkelte felter/sider)
  • Tidsstyring af indhold (alt / dele af indhold skifter i løbet af dagen (morgen kaffe / frokostbuffe / fyraftensøl)
  • Linux baseret boks sikre en meget stabil drift og total opstart på kun ca 30 sekunder.

 

Har du brug for mere information eller uforpligtende rådgivning om dine muligheder for digital skiltning?

– så kan du kontakte vores salgsafdeling på 70 225 265 / info@SRO.dk

(vores specialist indenfor digital skiltning er Lars Moeslund Nielsen tlf.  2265 3030 / lars@SRO.dk)