Skærme til kirken

Hvordan laves der skærme til kirken ?

Video og billedvisning via skærme til kirken – kan laves med fladskærme eller projektor.

Hvordan laves en enkelt og elegant montering med respekt for kirken øvrigt interiør?

Schmidts Radio gør det med engagement, faglighed og rettidig omhu – for at sikre en AV-løsning som kan accepteres af alle. Vi har bl.a. selv måtte udviklet og fremstille en del produkter – for at kunne opfylde vores egne høje krav for skærme til kirken!

Vores løsninger skal SES! – derfor vil vi gerne inviterer dig ud for at se en af vores færdig løsning – som er så tæt på den du påtænker. Fortæl og din ønsker og krav og vi finer et tilsvarende du kan opleve!

 

Fladskærme: Kan bruges til mange formål såsom visning af dagens salmenumre, gengivelse af salmeteksterne og oplysning om dagen i kirkeåret. Selvfølgelig kan fladskærme også bruges til fremvisning af film, liveoptagelse af musikudførelse så publikum kan se koncerten fra alle steder i kirkerummet m.m.

 

Projektor: Kan bruges hvis kirkens væg er plan og man ønsker at bevare kirkerummets udseende. en anden fordel ved projektoren er at den kan pakkes væk når den ikke er i brug.

 

Styringen af tekst foregår f.eks. via opstillet computer i teknikrummet eller fra sognehusets eksisterende computer. Der er mange muligheder.

 

Ønsker du yderligere information, en snak om mulighederne eller et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på 70 225 265 eller info@SRO.dk

Vores specialist i teleslynge- og kirkelyd er Nils-Erik Rasmussen tlf 2265 3034 / NER@SRO.dk

Nils-Erik underviser i øvrigt bl.a. kirketjenere på AMU i brugen af mikrofoner, lydanlæg og teleslynge.