Teleslynge til kirken

Teleslynge til kirken med 5 års garanti

Teleslynge til kirkenSchmidts Radio A/S leverer teleslynge til kirken med 5 års garanti på nye komplet installerede og godkendte teleslyngeanlæg.

– Så personer med høreapparat opnår en optimal taleforståelighed og kan følge med i møder, gudstjenster m.v. på lige fod med normalt hørende!

 

Teleslyngeanlæg er lovkrav i alle offentlige bygninger

Schmidts Radio anbefaler alle kirker og menighedslokaler uanset størrelse, som minimum at have et teleslyngeanlæg installeret. Et teleslyngeanlæg sikrer at hørehæmmende kan opnå den samme gode taleforståelighed som normalthørende! Teleslyngeanlæg tilbydes som både fast kablet eller som trådløse.

 

Har du allerede installeret et teleslyngeanlæg

TRX kontrolmodtager sæt med hovedtelefon
TRX kontrolmodtager sæt med hovedtelefon

Du kan selv kontrollerer at det fungerer, med en TRX teleslynge-modtager. Det tager kun et par minutter og investeringen er under 500,- kr. En TRX teleslynge-modtager med hovedtelefoner vil også være til stor gavn for hørehæmmede, og anbefales udlånt til de, af kirkens gæster, som er hørehæmmede, men som endnu ikke har fået høreapparat med telespole. Vi tilbyder eftersyn af kirkens eksisterende teleslyngeanlæg, og kombinerede teleslynge- og højttaleranlæg. Vores servicepriser er med garanti konkurrencedygtige – og uden bindinger!

 

Teleslynge til kirken skal være dimensioneret korrekt

Vi anbefaler derfor altid at kirken gennemgås inden – således at det er den rigtige løsning til den rigtige pris!

Et komplet teleslyngeanlæg kan laves som trådløst eller kabler. En kablet løsning klan laves som traditionel – med et teleslynge-kabel “langs fodpanel” eller som et fase-slynge /dobbelt-loop/

Teleslynge forstærkere kan som udgangspunkt ikke blive for store – så er du i tvivl i forbindelse med udskiftning af et eksisterende anlæg  – så skal du altid vælge en der er rigelig stor og har overskud til eventuelle “snylte tab” fra bygningen. Vi har oprettet nogle få af de teleslynge produkter vi tilbyder på vores online katalog (klik her for direkte link til SRO.dk/shop)

 

Information: Teleslyngeanlæg er et lovkrav i offentlige bygninger.

Bygningsreglementet BR10, 8.1 stk. 12 foreskriver således, at forsamlingslokaler, herunder forsamlingshuse, kirker (herunder mødelokaler i sognegårde), biografer, biblioteker, aulaer og koncertsale skal have fast installation af teleslyngeanlæg eller lignende installation målrettet hørehandicappede på minimum samme niveau som et teleslyngeanlæg. Alle installationer skal opfylde kvalitetsnormen DS/EN 60118-4. Samtidig beskrives vigtigheden af et teleslyngeanlæg for hørehæmmede i Kirkeministeriets vejledning om teleslyngeanlæg (klik her for direkte link).

 

Ønsker du yderligere information, en snak om mulighederne eller et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på 70 225 265 eller info@SRO.dk

Vores specialist i teleslynge- og kirkelyd er Nils-Erik Rasmussen tlf 2265 3034 / NER@SRO.dk

Nils-Erik underviser i øvrigt bl.a. kirketjenere på AMU i brugen af mikrofoner, lydanlæg og teleslynge.