NovoConnect

Del elevernes/de studerendes opgaver/præsentationer på skærm eller lærred. Enkelt og ligetil.

En udfordring for mange IT afdelinger, er at der i dag arbejdes på tværs af software som Mac/Windows og Android. Med NovoConnect kan du gennem HDMI indgangen afspille præsentationer eller streame direkte til projektoren eller skærmen via WIFI.

VivitekNovoConnect

Man kan tilgå NovoConnect uden at downloade software på computeren. Indsæt den nye NovoConnect dongle i din PC og begynd at streame til NovoConnect. Dermed er fjernet endnu et forbehold fra IT afdelingerne. Samtidig tilbydes der tilslutning til NovoConnect gennem Lan. Med den nye dongle for tilslutning med Lan-kabel kan NovoConnect håndtere 2 netværk. Dels WIFI/Hotspot mode og/eller Lan tilslutning.

 

Med NovoConnect i f.eks. klasselokalet kan op til 64 elever dele og opleve deres opgaver/præsentationer på skærmen/lærredet. NovoConnect tilsluttes via HDMI til afspilleren og fungerer også på skærme.

NovoConnect har 2 modes. Moderator ON/OFF. Ved Moderator ON kan læren se og godkende eller afvise elevens præsentation før den bliver streamet til projektoren/skærmen. Der kan vises 4 præsentationer ad gangen.

NovoConnect-EN

 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 225 265 for en snak om mulighederne i NovoConnect og aftale om præsentation.