Billede fra ISE 2019 - Billede af to skærme

www.musiktilbutik.dk

Har du en butik, café eller restaurant? Så læs meget mere om vores Alt-Inklusiv løsning på vores musiktilbutik side

Billede fra ISE 2019 - Billede af to skærme

Prøv at forestille dig, at du får dine kunders opmærksomhed allerede udenfor din butik, café eller restaurant. Idet de nærmer sig din forretning, strømmer hyggelig baggrundsmusik nemlig imod dem fra de højttalere, der er monteret lige udenfor din forretning. Dét bliver afbrudt af din stemme, der siger: “Kære kunde, i dag har vi et helt specielt tilbud til dig! (…..) Og du kan også deltage i vores konkurrence om at vinde (…), hvis du lige hopper ind på vores Facebookside, og deltager i konkurrencen derinde” Straks efter beskeden afspilles den hyggelige musik igen… Tror du, det ville vække kundernes interesse?

Du kan spare mange penge! Alt afhængig af størrelsen på din butik eller dit spisested, er KODA afgiften en betydelig post i dit budget, og du kan rent faktisk spare rigtig mange penge, ved at skifte din KODA afgift ud med vores løsning.

Musik til butik er en billig totalløsning, der leverer alt, hvad du skal bruge for at skille dig ud og give dine kunder en ekstraordinær oplevelse. Vi leverer en komplet løsning til dig med ALT inklusiv. Og når vi siger alt inklusiv, så mener vi det! Du får en komplet pakke bestående af dét antal højttalere, der passer til din butik, forstærker, adgang til over 500.000 musiknumre, fuld montering og FRI service.

Brunette som hører mutik til butik

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.