Billede fra ISE 2019 - Billede af to skærme

SportsFair 2019

Schmidts Radio A/S udstillede på SportsFair i Fredericia

SportsFair 2019

Den 20.-21. marts udstillede vi på SportsFair i Fredericia, der er en fagmesse for sports- og fritidsfaciliteter. Vi havde 2 stande på messen, så vi kunne medbringe vores transportable Lü Interactive Playground System og demonstrere det for de mange interesserede besøgende. Derfor blev hele den ene stand dedikeret til Lü systemet, og samtlige spil blev løbet igennem og prøvet af de mange fremmødte.

På vores anden stand, lige overfor, præsenterede vi nogle af de produkter, vi kan levere til blandt andre sportshaller og fritidscentre. Vi havde medbragt en typisk situation, vi kommer ud til:

  • Et teknikskab, der er fyldt til bristepunktet
  • En mixer, de færreste kan finde ud af at betjene

Vi medbragte naturligvis også en meget simpel og elegant løsning på ovenstående.
Vi bestræber os altid på at levere en simpel løsning, og vi er altid opmærksomme på, hvem brugeren eller brugerne af løsningen er. Derfor møder vi ofte problemet i sportshaller, på skoler og i fritidscentre, at der er installeret et stort klaver af en mixer, som alt for mange børn og voksne render rundt, og justerer på. Det resulterer som regel i, at man ikke kan få lyd og musik til at virke, når man gerne vil, fordi de mange ‘knapper’ er indstillet forkert. Generelt er løsningen heller ikke spor brugervenlig.
Derfor præsenterede vi et simpelt alternativ til den store mixer med det uoverskuelige teknikskab, der ganske enkelt er et lille panel, enhver kan finde ud af at betjene. Du kan selv se, hvor lille og smart panelet er i videoen herunder.

Vil du også gerne af med dit store teknikskab og den der mixer, som ingen kan finde ud af at betjene?

Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os for mere information. Du kan også høre meget mere om det revolutionerende Lü Interactive Playground System og de forskellige pakkeløsninger, vi tilbyder. Hvis du vil læse lidt mere om Lü Systemet, kan du også klikke her.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Copyright © 2019 Schmidts Radio A/S. Alle rettigheder forbeholdes.