AV-købmanden anmelder og anbefaler

AV-købmanden, Stefan Marcher Schmidt, er klar på en god AV-handel og har altid et bredt udvalg af AV-udstyr på hylderne.

Velkommen til min AV-blog. Jeg hedder Stefan Marcher Schmidt. Jeg har mere end 20 års erfaring i salg og installation af professionelle AV-løsninger til erhvervskunder i hele Danmark. Jeg er AV-købmand hos Schmidts Radio A/S, som har været hele Danmarks AV-leverandør siden 1937.

Jeg elsker AV-udstyr og elektronik, derfor har jeg lavet min egen AV-blog, hvor jeg bl.a. vil anmelde, anbefale og unboxe nyt AV-udstyr på markedet. Jeg vil også komme med tips og rådgivning omkring AV-udstyr til virksomheder og den offentlige sektor.

Jeg er altid klar på en hurtig AV-handel til en fornuftig pris og har et bredt sortiment af forskelligt AV-udstyr såvel digitale gadgets på hylderne, som er klar til levering og installering hos erhvervskunder.

Har du spørgsmål vedrørende AV-udstyr til virksomheden? Er du AV-leverandør og har et produkt som jeg f.eks. skal anmelde eller unboxe?

Konakt mig på telefon 2265 3032 eller mail sms@sro.dk

AV-købmanden

Velkommen til min AV-blog. Jeg hedder Stefan Marcher Schmidt. Jeg har mere end 20 års erfaring i salg og installation af professionelle AV-løsninger til erhvervskunder i hele Danmark.

Næste
Næste

Det smarte trådløse mødelokale