En mere bæredygtig laserprojektor

AV købmanden

Av-købmanden hos Schmidts Radio A/S forhandler ZH450, ZH420, ZH400, ZH350

Jeg kan helt klart anbefale, de mere bæredygtige DuraCore ZH-laserprojektorer fra Optoma – de er produceret i et lækkert slankt og kompakt design, som passer perfekt ind i moderne møderum og konferencelokaler.

Selvom, laserprojektorerne er mere energibesparende leverer de stadigvæk en kraftfuld billedeydelse og har en ansilumens på 3500-5500. De kræver en minimal vedligeholdelse og har en levetid op til imponerende 30.000 timer.

De mange fleksible monterings- og installationsfunktioner samt forskellige tilslutningsmuligheder af digitale enheder – gør laserprojektorerne meget brugervenlige for både virksomheden og AV-teknikeren.

ZH-laserprojektorerne er det lidt grønnere valg til din virksomhed. De er kviksølvfrie og energibesparende med op til 45% sammenlignet med pæreprojektorer. De bliver leveret i miljøvenlig emballage, som indeholder op til 97% genanvendeligt materiale og selve chassisdesignet er 50% PCR-plastik.

4 stjerner

Dette er en samlet vurdering, hvor både billede- og/eller lydkvalitet samt design såvel selve funktionaliteten af produktet tages i betragtning.

AV-købmanden

Velkommen til min AV-blog. Jeg hedder Stefan Marcher Schmidt. Jeg har mere end 20 års erfaring i salg og installation af professionelle AV-løsninger til erhvervskunder i hele Danmark.

Forrige
Forrige

Super brugervenlige infoskærme