Super brugervenlige infoskærme

De brugervenlige infoskærme kommer i mange forskellige størrelser og kan både monteres horisontalt eller vertikalt.

Jeg har glædet mig til at unboxe en 43” professionel skærm med 500 nits og 25% haze fra iiyama , som er en af verdens førende producenter af højkvalitets skærme og monitors med mange nyttige features.

Jeg kan klart anbefale de professionelle skærme fra iiyama. De kommer nemlig med en indbygget player, som fungerer perfekt sammen med vores brugervenlige software, der omdanne skærmene til komplette infoskærme – et kraftfuldt salgsmedie til virksomheden.

Hvad er en infoskærm? Infoskærme bruges til digital skiltning eller signage i virksomheden og er den mest effektive kommunikationsform til B2C – du kan læse mere om infoskærme på www.SRO.dk/infoskaerm

Du kan selv designe dine egne dynamiske layouts med vores software og du får fuld online administration over dine infoskærme, som du kan styre fra kontoret eller på forretningsrejsen.

AV-købmanden

Velkommen til min AV-blog. Jeg hedder Stefan Marcher Schmidt. Jeg har mere end 20 års erfaring i salg og installation af professionelle AV-løsninger til erhvervskunder i hele Danmark.

Forrige
Forrige

Det smarte trådløse mødelokale

Næste
Næste

En mere bæredygtig laserprojektor